Når fortiden gir deg en på trynet!

Dette skjedde i påsken. Jeg var på Nordmøre og besøkte mine foreldre mellom de sunndalske fjell. Og jeg visste jo ikke hva som var i vente. Fortiden skulle gi meg en på trynet. Her er historien…

Argh! Hvor er baggasjen min?

Stort sett er flyselskapene flinke med baggasjen, men noen ganger så ankommer ikke baggasjen på samme tid som meg. Og nettopp det skjedde meg på en tur fra Stavanger til hjertet av Vestlandet. I mitt tap, fant jeg en innsikt.

Gjennom de små valg skapes store endringer

Det er mandag 14. september, og valg i Norge. Vi gjør riktignok hver dag valg, som skaper morgendagens samfunn, men det er i dag de lokale visjonene for de neste fire år velges. Betyr det noe?

Sikkert som banken og livet

Jeg hadde nettopp tatt ut noen kroner i banken, dvs. fra minibanken inne i banklokalet, og jeg stod der med bare store sedler i hånden. Jeg trengte noen mindre sedler, så jeg gikk til en bankansatt for å få vekslet til noen mindre sedler. Det skulle lære meg noe om livet.

Soul Melody

For en liten stund tilbake fikk jeg en liten pakke med kjøleskapspoesi, du vet, sånne små magneter med ord på. Idet jeg hadde ryddet kjøleskapet og satte det opp, så dukket «Soul Melody» opp. Den har siden ventet på innpakningen, som du får her. Liker du den, så føl deg fri til å dele.

Ønsker du å kjøpe Soul Melody?