Abonnere på podcast

Ved å abonnere på podcast, f.eks. på en iPhone, så vil du alltid ha siste episoder tilgjengelig i Podcast-appen. Dersom du ønsker å abonnere på min podcast-feed, så kan det være greit å vite følgende:

  1. Dersom du bruker en Mac/PC: bruk iTunes-lenken under lydavspilleren eller kopier og bruk RSS-lenken i det programmet du foretrekker.
  2. Dersom du bruker iPhone, iPad eller andre enheter, vil RSS-lenken også kunne fungere.
  3. Ønsker du å få melding om siste episode på epost, kan du bruke E-mail-lenken. Du registrerer da din epostadresse på en ekstern side hos leverandøren som har mine episoder lagret, og du vil få en epost de dagene ny episode foreligger. Epost-adressen din vil ikke bli gitt til meg.
  4. Det er laget en egen lenke for Android-enheter. Da jeg selv ikke har en slik enhet, har jeg ikke fått testet ut denne.
Karinas Verden
Karinas Verden
Karina Ødegård

selv den korteste reise starter med et skritt - undring om endring